Croatian English French German Hungarian Italian Portuguese Spanish

KREĆU RADOVI NA GRAĐENJU I OPREMANJU VANJSKOG VJEŽBALIŠTA U NASELJU HLEBINE

Temeljem dodijeljenih sredstva Ministarstva turizma i sporta u iznosu od 45.000,00 eura za građenje i opremanje vanjskog vježbališta u naselju Hlebine, Općina Hlebine raspisala je javni poziv za prikupljanje ponuda sukladno Zakonu o javnoj nabavi.

Na raspisani javni poziv ponude su tri ponuđača. Najpovoljnija ponuda je ponuda ponuditelja „MOD“ d.o.o. Koprivnica u iznosu od 52.815,00 eura bez PDV-a, odnosno 66.018,75 eura sa uključenim PDV-om, te je sa tim gospodarskim subjektom sklopljen ugovor o građenju i opremanju vanjskog vježbališta u naselju Hlebine. Nadzor nad izvođenjem radova provodit će tvrtka „Petgraed“ d.o.o. Koprivnica u ugovornoj vrijednosti 950,00 eura bez PDV-a, odnosno 1.187,50 eura sa uračunatim PDV-om.

Ukupna vrijednost ove investicije iznosi: 67.206,25 eura. Općina Hlebine iz vlastitih sredstva osigurala je u proračunu Općine Hlebine za 2024. godinu preostala sredstva u iznosu od 22.206,25 eura.

Rok za izvođenje radova iznosi 90 dana.

Ulaganjem u izgradnju nove sportske infrastrukture mještanima će biti dostupno 13 sprava za vanjsko vježbalište (sprava s horizontalnim i vertikalnim ljestvama, horizontalne ljestve, paralelna preča, trovisinsko vratilo, preča za sklekove, mini fitness set za osobe u invalidskim kolicima, tai-chi sprave za osobe s invaliditetom, polužna stolica za odgurivanje-povlačenje, kormilo za osobe s invaliditetom, eliptična hodalica, pokretna (rotirajuća) sjedalica, veslarica, kosa klupa) koje će biti postavljane na antistresnu podlogu, ukupne površine 208 m2.  

Designed by: Logo Georg