Croatian English French German Hungarian Italian Portuguese Spanish

OBILJEŽEN DAN OPĆINE HLEBINE

U Galeriji naivne umjetnosti Hlebine u utorak 12. rujna na blagdan Imena Marijinoga održana je svečana sjednica povodom obilježavanja Dana Općine Hlebine. Prisutne je pozdravio predsjednik Općinskog vijeća Općine Hlebine Zvonko Trtanj, dok je općinska načelnica Božica Trnski u svom govoru naglasak stavila na provedene aktivnosti Općine Hlebine.

 U ime općinskih načelnika nazočnima se obratio općinski načelnik Krešimir Matijašić.

 Nazočnima se u ime Koprivničko-križevačke županije obratio zamjenik župana Darko Sobota, te pohvalio rad načelnice i njezinog tima.

 Saborski zastupnik Damir Felak u svom je govoru naglasak stavio na važnost postojanja općina.

 Na svečanoj sjednici nastupao je Crkveni zbor Crkve svete Katarine koji ove godine obilježava 40. godina rada i postojanja, dok je u nastavku druženja nastupio TS KUD-a Hlebine.

 U četvrtak 14. rujna u sklopu Dana Općine u Galeriji navine umjetnosti u Hlebinama otvorena je tradicionalna izložba slika i skulptura Udruge hlebinskih slikara i kipara naive. Izložbu je otvorio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

 Uz obilježavanje Dana Općine Hlebine općinska načelnica nije zaboravila ni one najmlađe. Posjetila je Dječji vrtić Leptirić u Hlebinama i učenike prvog razreda PŠ Josipa Generalića u Hlebinama, te ih darivala slatkišima.

FOTOGALERIJA

 

Designed by: Logo Georg