Croatian English French German Hungarian Italian Portuguese Spanish

LU „LISICA“ HLEBINE TREĆI PUTA ZAREDOM OSVOJILA PRVO MJESTO NA PRVENSTVU LOVAČKOG SAVEZA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U DISCIPLINI TRAP

Pod pokroviteljstvom Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije na streljani Lovačke udruge „Lisica“ Hlebine 29. svibnja 2016. godine održano je županijsko prvenstvo u gađanju glinenih golubova u lovnom streljaštvu disciplina «trap». U ime organizatora Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije i domaćina Lovačke udruge „Lisica“ Hlebine prisutne natjecatelje i goste pozdravio je Krunoslav Arač član izvršnog odbora Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije, a ujedno i predsjednik lovačke udruge domaćina, te načelnica općine Hlebine Božica Trnski. O načinu i propozicijama govorio je voditelj za lovno streljaštvo županijskog saveza Ivan Crnković. Prvenstvo je prvim hicem otvorila načelnica općine Hlebine. Natjecalo se 14 ekipa i 5 pojedinaca, a gađalo se je dva puta po 15 meta. U ekipnom poretku prvo mjesto osvojila je po treći puta zaredom ekipa domaćina LU „Lisica“ Hlebine s 123 pogodaka, drugo mjesto je osvojila ekipa LU „Srndać“ Koprivnica s 118 pogodaka, a treće ekipa LU „Fazan“ Ruševacs 117 pogodaka. Najbolji pojedinac bio je Ivan Crnković član LU “Lisica“ Hlebine s 42 pogotka, a u finalnu seriju se je plasirao i Ivan Peradin koji je s 34 pogotka osvojio 6. mjesto. Najboljim ekipama i pojedincima pehare je uručila načelnica općine Hlebine Božica Trnski.

 

 

Na slici ekipa županijskih prvaka LU „Lisica“ Hlebine (s lijeva:Zlatko Belec, Damir Mehkek, Božica Trnski načelnica općine Hlebine, Božidar Vukonić, Ivan Crnković, Damir Markušić i Luka Peradin).

Designed by: Logo Georg