Croatian English French German Hungarian Italian Portuguese Spanish

Održana 125. redovna godišnja skupština DVD-a Hlebine

U subotu 05. ožujka 2016. godine održana je redovna 125. godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Hlebine. Skupštini se je odazvalo desetak vatrogasnih društava iz okolice , predstavnici svih udruga koje djeluju na području općine Hlebine, a ispred Općine Hlebine rad skupštine su pratili načelnica općine gđa. Božica Trnski sa svojim zamjenikom , vijećnici općinskog vijeća i potpredsjednik VZŽ Koprivničko-Križevačke Golubić Ivan.

Skupštinu je otvorio predsjednik Stjepan Štrfiček koji je pozdravio sve prisutne , te su nakon toga prezentirana izvješća upravnog odbora, zapovjedništva, blagajnika , nadzornog odbora i plan rada za 2016. godinu. Zapovjednik društva pobrojao je aktivnosti članova društva u intervencijama , a isto tako naglasak dao na činjenicu stalnoga stručnoga  usavršavanja postrojbe. Posebno su pohvaljeni svi članovi DVD-a koji su sudjelovali na dežurstvu povodom migrantske krize. Na dežurstvu je sudjelovalo 11 vatrogasaca DVD-a Hlebine. Sva izvješća i planovi jednoglasno su usvojeni.

Skupštini su se obratili načelnica Općine Hlebine Božica Trnski , zapovjednik VZO Ivica Hrženjak i potpredsjednik VZŽ Ivan Golubić. Načelnica Općine Hlebine Božica Trnski zahvalila se društvu na radu i zalaganju i dodala da će Općina i dalje u okviru svojih mogućnosti pratiti rad društva kako bi ono dostiglo razinu opremljenosti koju nalaže zakon.

Nakon službenog dijela uslijedilo je druženje vatrogasaca i njihovih uzvanika i gostiju.

Designed by: Logo Georg